Retete Culinare Supa De Legume Crude Reteta Gazpacho De Casa Traditionala
O
mancare gatita fresh servita rece in special vara deoarece este foarte
racoroasa si revigoranta este urmatoarea reteta de gazpacho (gazpacho andaluz)
care este o supa rece din legume crude. Reteta de gazpacho original include
urmatoarele ingrediente: rosii,
castraveti, ceapa, ardei, usturoi, ulei de masline, otet din vin, paine neagra,
sare si piper. Dupa gust toate legumele sunt mixate la blender sau jumatate din
legume sunt mixate iar restul sunt taiate cubulete ca pentru o ciorba
obisnuita.
Cum se face un gazpacho reusit urmareste reteta mea simpla si rapida, urmatoarele ingrediente sunt pentru o portie de gazpacho proaspat sau supa crema de legume.
Cum se face un gazpacho reusit urmareste reteta mea simpla si rapida, urmatoarele ingrediente sunt pentru o portie de gazpacho proaspat sau supa crema de legume.
Ingrediente
gazpacho original
-2
rosii mari bine coapte
-1
ceapa mica
-1
ardei iute mic
-1
catel de usturoi
-1
lingurita ulei de masline
-¼
lingurita sare
-1
felie paine prajita pentru servit
-1
lingura branza rasa pentru servit
-patrunjel
verde pentru servit
Mod
de preparare supa rece gazpacho
-pentru
reusita gustului se aleg numai legume roamanesti proaspete, legume de gradina,
-se
aleg legumele preferate, in ingredientele de mai sus enumerate se mai poate
adauga un castravete, jumatate ardei gras si cateva frunze de patrunjel,
-rosiile
se spala si se taie felii, ceapa se curata de coaja si se taie in sferturi, usturoiul
se curata si se taie pe jumatate, ciusca se taie rondele,
-se
pun toate in vasul blenderului, se adauga ulei de masline si sare dupa gust si
se mixeaza cateva minute pana la consistenta dorita,
-pe
timpul mixarii se pot adauga cateva cuburi de gheata ca sa iasa supa de rosii
mai rece,
-cand
legumele sunt mixate se pune supa de legume intr-un castron si se orneaza cu
patrunjel proaspat tocat marunt,
-se
serveste cu branza rasa presarata deasupra, bucatele de crutoane, diverse
legume taiate feliute, etc,
-se
serveste gazpacho imediat cat timp este proaspat si rece iar daca ramane ceva
se depoziteaza la rece in vase de sticla inchise.
Gazpacho
de casa, o supa crema de legume servita cruda cu un gust aparte, o mancare
sanatoasa si rapida imposibil sa nu-ti placa. Alte retete traditionale
romanesti, retete de supe aici, mancaruri cu legume aici, mancaruri de post
aici, sau alte retete din bucataria internationala aici. Pofta Buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu