Retete
Culinare Friptura Din Ficat De Porc Prajit La Tigaie Reteta De Casa Traditionala
O
friptura de porc gatita rapid la tigaie este urmatoarea reteta de ficat de porc
prajit. Ficatul prajit se poate face dupa gustul fiecaruia, mai rumenit sau putin in sange cum este cel mai bun. Reteta de ficat prajit
merge servita langa o salata de sezon, piure de cartofi sau cartofi prajiti, branzeturi vechi si muraturi de orice fel.
Ingrediente
ficatei de porc prajiti
-ficat
de porc proaspat
-ulei
pentru prajit
-sare
si piper dupa gust
-salata
de rosii pentru servit
-branza veche pentru servit
-branza veche pentru servit
Mod
de preparare ficat de porc prajit
-eu
o sa gatesc ficatul de porc putin in sange ca asa imi place,
-se
spala ficatul de porc sub jet de apa rece si se portioneaza in bucati potrivit
de mari,
-se
lasa ficatul pe o parte apoi se intoarce si pe cealalta parte,
-se
prajesc ficateii mai rumeniti sau mai moi, normal se prajesc pana nu mai lasa sange, nu se tin prea mult la prajit ca se usuca,
-cand
ficatul este prajit dupa gustul nostru se scot pe farfurii si se condimenteaza
dupa gust cu sare si piper macinat,
-ficatul de porc se serveste cu putin sos format in tigaie care este super bun, paine proaspata, diverse salate si garnituri dupa gust.
Alte retete romanesti, retete de fripturi aici sau retete cu porc aici, pofta buna!
Alte retete romanesti, retete de fripturi aici sau retete cu porc aici, pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu