Retete Culinare Salata De Icre La Zepter Reteta De Casa Dobrogeana Traditionala Cu Ceapa Verde
O salata de icre rapida este
urmatoarea reteta la zepter, icrele se fac simplu si rapid si reusesc
intotdeauna deoarece nu se taie, iar preparate cu ceapa verde sunt minunate, sunt usoare si au un gust mai special.
Cum se face salata de icre cu ceapa verde urmareste reteta mea.
Ingrediente salata de icre
-100g icre (crap, caras, guvizi,
biban, etc)
-150-200ml ulei de floarea soarelui
-1/3 lingurita sare (dupa gust)
-1 varf lingurita sare de lamaie
-2 linguri apa minerala
-2 fire ceapa verde tanara
Mod de preparare salata de icre
cu ceapa verde
-se pun icrele intr-un castronel,
se presara sare peste ele si se amesteca usor cu furculita,
-se adauga apa minerala si se amesteca
usor,
-se pun icrele in bolul de la
mixer si se mixeaza cu un mixer vertical cu miscari circulare la inceput, apoi vertical de jos in sus
adaugand treptat ulei pana la cantitatea dorita,
-se adauga dupa gust sare de lamaie
sau zeama de lamaie si sare daca mai este nevoie,
-cand salata de icre este gata se
adauga ceapa verde taiata rondele subtiri si se amesteca,
-salata de icre cu ceapa verde este gata in cinci minute, se serveste pe felii de paine
prajita, reprezentand ceva bun si consistent de mancare, o gustare si un aperitiv pe baza de
peste gustos si aspectos.
Alte retete traditionale, retete
de peste si preparate din peste aici, retete de icre aici, retete de salate
aici, pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu