Retete Culinare Couscous Cu Legume Reteta De Casa De Post
Cuscusul se prepara rapid si foarte
usor, poate fi gatit ca o tocana sau ca un pilaf, poate fi combinat atat cu
carne cat si cu legume. Cum se face cuscusul cu legume urmareste reteta mea,
urmatoarele ingrediente sunt pentru patru portii de cuscus cu legume de post.
Ingrediente cuscus cu legume
-1 ceasca cuscus (150g)
-1 ceapa rosie mica
-1 ceapa galbena mica
-2 morcovi tineri
-1 ardei gras galben
-1 ardei capia rosu
-1 ardei iute
-½ dovlecel tanar
-3 linguri ulei
-2 cesti apa (300ml)
-1 cutie rosii cubulete (400g)
-½ lingurita sare
-¼ lingurita boia dulce, patrunjel
si cimbru uscat
-1 praf de piper macinat
Mod de preparare couscous cu
legume
-toate legumele se curata si se
spala cu apa rece,
-ceapa se taie julien, morcovii pe jumatate apoi rondele, ardeii fidelute subtiri, ciusca curatata de seminte se taie pe jumatate pe lung apoi rondele, dovlecelul se taie pe jumatate si apoi rondele,
-ceapa se taie julien, morcovii pe jumatate apoi rondele, ardeii fidelute subtiri, ciusca curatata de seminte se taie pe jumatate pe lung apoi rondele, dovlecelul se taie pe jumatate si apoi rondele,
-se completeaza cu apa si se pun
condimente si plante aromatice dupa gust,
-se lasa sa fiarba timp de cinci minute apoi se pune couscous si se amesteca,
-se lasa sa fiarba timp de cinci minute apoi se pune couscous si se amesteca,
Cușcuș cu legume, o mancare de
post sanatoasa si racoroasa ideala pentru zilele calduroase de vara, un
preparat culinar gustos din bucataria internationala pe baza de cuscus si
legume care merita incercat, mai jos sunt mai multe poze cu cuscus gatit.
Alte retete traditionale, mancaruri cu legume aici, mancaruri de post aici, mancaruri cu paste aici, retete de pilaf aici, pofta buna!
Alte retete traditionale, mancaruri cu legume aici, mancaruri de post aici, mancaruri cu paste aici, retete de pilaf aici, pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu