Retete Culinare Pastrama De Oaie Prajita La Tigaie Reteta De Casa Traditionala
Pastrama de oaie prajita rapid la tigaie in putin ulei incins si stropita cu vin alb demisec, reteta video pastramă de casa traditionala dobrogeana servita cu mamaliga, oua prajite ochiuri, mix de branza veche grasa de oi usor sarata rasa deasupra si bineinteles o bautura buna sau un pahar de tulburel rece, ingredientele sunt pentru doua portii.
Retete mancare romaneasca pentru masa de pranz, o friptura rapida cu carne condimentata, un preparat foarte gustos, fin, aromat, suculent si placut picant pe care nu-l poti refuza niciodata, romanian cuisine recipes, romanian kitchen words, quick roast in the pan, fried sheep pastrami homemade recipe.
Ingrediente pastrama de oaie la tigaie
-400g pastrama de oaie (sheep pastrami)-50ml ulei de floarea soarelui (oil)
-100ml vin alb demisec (semi-dry white wine)
-mamaliga pentru servit (polenta)
-oua prajite ochiuri pentru servit (fried eggs)
-mix de branza veche rasa pentru servit (grated cheese mix)
Mod de preparare pastrama de oaie prajita
Cum se face o pastrama prajita la tigaie in sos de vin urmareste reteta mea simpla si usoara, reteta video este si pe YouTube aici,-pastrama de oaie se taie fasii,
-se prajeste cateva minute pana ce vinul scade,
-nu se rumeneste, nu se prajeste prea mult deoarece carnea o sa se intareasca,
-se serveste calda traditional cu mamaliga, oua prajite si branza rasa presarata deasupra,
-se serveste calda traditional cu mamaliga, oua prajite si branza rasa presarata deasupra,
-cum se face pastrama de casa citeste aici.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu