28.05.2023

Spanac cu ou reteta

Reteta Spanac Cu Ou Retete Mic Dejun Rapid


Spanac cu ou reteta mic dejun rapid retete omleta de oua cu branza si legume ceapa usturoi rosii marar si patrunjel la tigaie mancare de casa,

Spanac cu ou reteta mic dejun rapid, reteta omleta rapida la tigaie din oua cu spanac si branza, plus alte legume, ceapa, usturoi, rosii, marar si patrunjel, retete mancare de casa pentru micul dejun, un preparat foarte gustos si sanatos care merita gatit si savurat, ingredientele sunt pentru 2-3 portii.

Spanac cu ou reteta mic dejun rapid retete omleta de oua cu branza si legume ceapa usturoi rosii marar si patrunjel la tigaie mancare de casa,

Spanac cu ou reteta mic dejun rapid retete omleta de oua cu branza si legume ceapa usturoi rosii marar si patrunjel la tigaie mancare de casa,

Ingrediente omleta de oua cu branza si spanac

-50ml ulei
-50g branza
-1 ceapa
-2 fire ceapa verde
-2 fire usturoi verde
-2-3 maini pline spanac baby
-7 rosii cherry
-¼ legatura marar si patrunjel verde
-¼ lingurita sare si piper macinat
-castraveti in otet pentru servit

Mod de preparare spanac cu oua

Cum se face spanacul cu oua urmareste reteta mea, reteta video este si pe YouTube aici,

-se incinge uleiul intr-o tigaie si se caleste ceapa taiata marunt pana devine sticloasa,
-se adauga apoi usturoiul si ceapa verde taiate rondele subtiri,
-dupa 1 minut se pun rosiile taiate sferturi si se adauga sare si piper macinat dupa gust,
-dupa 2 minute se pune spanacul proaspat si se amesteca pe foc 2-3 minute pana ce acesta se inmoaie si scade in volum,
-se pune branza data pe razatoarea mare si apoi mararul si patrunjelul taiat marunt,
-dupa 1 minut se pun ouale batute spuma si se amesteca continu pana ce ouale se leaga,
-se face dupa preferinta mai rumena sau mai moale si pufoasa, se serveste calda cu castraveti murati, pofta buna!
Alte retete de omlete aici, retete mic dejun aici, retete cu spanac aici.
Spanac cu ou reteta mic dejun rapid retete omleta de oua cu branza si legume ceapa usturoi rosii marar si patrunjel la tigaie mancare de casa,

Spanac cu ou reteta mic dejun rapid retete omleta de oua cu branza si legume ceapa usturoi rosii marar si patrunjel la tigaie mancare de casa,

Spanac cu ou reteta mic dejun rapid retete omleta de oua cu branza si legume ceapa usturoi rosii marar si patrunjel la tigaie mancare de casa,

08.05.2023

Miere cu seminte de dovleac reteta

Tratament Natural Pentru Prostata Si Imunitate Facut Acasa Cu Miere De Albine Si Seminte De Dovleac


Reteta tratament 100% natural pentru prostata si imunitate cu miere de albine si seminte de dovleac retete sanatate masculina potenta si impotenta,

Tratament 100% natural pentru prostata marita, regleaza prostata si o mentine la valori normale, reteta miere cu seminte de dovleac pentru o prostata sanatoasa si o viata sexuala normala, tratament naturist facut acasa pe baza de miere de albine naturala si seminte de dovleac crude bio, retete pentru barbati, leacuri naturale pentru sanatate, totul de la natura!

Ingrediente miere cu seminte de dovleac

-500g miere de albine poliflora natturala
-250g seminte de dovleac crude bio

Mod de preparare tratament prostata

Cum se face mierea cu seminte de dovleac urmareste reteta mea, reteta video este si pe YouTube aici,

-cum se procedeaza, se macina semintele de dovleac dupa preferinta grosier sau fin, dupa care se amesteca in miere, iar in fiecare dimineata inainte de masa se ia o lingura din acest preparat, timp de 30 zile, se pastreaza la temperatura camerei ferit de razele soarelui, multa sanatate!
Reteta tratament 100% natural pentru prostata si imunitate cu miere de albine si seminte de dovleac retete sanatate masculina potenta si impotenta,

✔ Miere de albine, consumata cu atentie este unul dintre cele mai sanatoase produse alimentare, un aliment complet, hranitor, dulce si caloric, inlocuitor al zaharului, sursa naturala de energie, carbohidrati, fructoza, glucoza, maltoza, zaharoza, antioxidanti importanti, acizi organici, compusi fenolici, flavonoide, nu contine fibre, grasimi si proteine, are efect antibacterian intern si extern, este antifungica, stimuleaza sistemul imunitar, reduce riscul de boli cardiovasculare, diferite infectii, afectiuni gastrointestinale, ingrijirea tenului, amelioreaza tusea si raceala, copii sub 1 an nu trebuie sa consume miere risc de botulism, 100g miere are 300 calorii si 70g glucide, 1 lingura de miere 21g contine 64 calorii si 17g glucide, 82g carbohidrati, 0,3g proteine, 52mg potasiu, 6mg calciu, 2mg magneziu, 0,5mg vitamina C, 4mg sodiu, 0,4mg fier, are proprietati antibacteriene si lupta impotriva infectiilor, ajuta la vindecarea ranilor si ulceratiilor, amelioreaza alergiile, tusea si durerile de gat, intareste sistemul imunitar, intareste sistemul digestiv, utilizata si in industria cosmetica, dar si in bucatarie, este un desert, etc.
✔ Seminte de dovleac, o sursa naturala de proteine si grasimi nesaturate, vitamine si minerale care reduc factorii de risc al bolilor cronice, inclusiv cancerul, contine Omega 3, fier, seleniu, calciu, vitamine B si beta-caroten, minerale predominante magneziu si zinc, o lingura ofera aproximativ 1mg zinc si 40mg magneziu, bune pentru hipertensiunea arteriala, sistemul cardiovascular, diabet, insomnie, sanatatea vezicii urinare si a prostatei, contin zinc, mangan, vitamina K, B12, A , C, fosfor, magneziu, fier, potasiu, cupru, o porție de 30g contine aproximativ 170 kcal / 704KJ, 7,3g proteine, 13,7g grasimi, 2,1g fibre, 81mg magneziu, 246mg potasiu, 1,98mg zinc, 3,0mg fier, 0g zahar, are proprietati laxative, vermifuge, diuretice, sedative, nutritive, recomandate in constipatii, insuficienta renala, infectii urinare, hemoroizi, insomnii, diabet, prostatite, contra teniei, pentru sanatatea inimii, imbunatatirea sistemului imunitar, sanatatea prostatei, femeilor aflate la menopauza, scadea nivelul zaharului din sange, hipertensiune arteriala, pietre la rinichi, parazitii intestinali, imbunatatirea energiei si a functiei imunitare, ajuta la reglarea zaharului din sange, Infectii ale tractului urinar si ale vezicii urinare, etc.
Reteta tratament 100% natural pentru prostata si imunitate cu miere de albine si seminte de dovleac retete sanatate masculina potenta si impotenta,

01.05.2023

Prajitura Raioasa de post reteta

Raioasa De Post Reteta Prajitura Frageda Cu Gem Si Nuca Retete Prajituri De Casa


Raioasa de post in doua straturi reteta prajitura frageda cu nuca si gem retete deserturi si prajituri de casa,

Prajitura Raioasa cu doua straturi reteta de post, reteta prajitura frageda de post umpluta cu gem si nuca, un desert de casa simplu si usor de preparat cu putine ingrediente, retete deserturi si prajituri de casa din bucataria romaneasca, ingredientele sunt pentru o tava dreptunghiulara cu diametrul de 35/24cm cu prăjitură râioasă.

Raioasa de post in doua straturi reteta prajitura frageda cu nuca si gem retete deserturi si prajituri de casa romanesti,
Raioasa de post in doua straturi reteta prajitura frageda cu nuca si gem retete deserturi si prajituri de casa,

Raioasa de post in doua straturi reteta prajitura frageda cu nuca si gem retete deserturi si prajituri de casa,

Ingrediente prajitura frageda cu nuca si gem

-1 borcan de 800g gem sau magiun de prune
-550g faina
-120g miez de nuca
-200ml apa calda
-200ml ulei
-200g zahar
-1 pliculet 12g praf de copt
-2 linguri otet
-2 linguri esenta de vanilie
-¼ lingurita sare

Mod de preparare prajitura raioasa de post

Cum se face prajitura raioasa de post urmareste reteta mea, reteta video este si pe YouTube aici,

-cum se face acest desert si aceasta prajitura romaneasca,
-intr-un vas se amesteca la inceput apa calduta, uleiul, zaharul, vanilia, otetul si sarea,
-cand zaharul este dizolvat se adauga faina amestecata inainte cu praful de copt,
-se framanta aluatul cu mana sau cu un mixer, aluatul final trebuie sa fie moale pentru a fi aluatul mai fraged,
-se pastreaza la frigider 30 minute pentru a se putea lucra cu el apoi se imparte in doua,
-prima bucata se intinde pe blatul de lucru uns cu putin ulei intr-o foaie dreptunghiulara de marimea tavii de cuptor,
-se indreapta si se taie la dimensiunea tavii apoi se asaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt,
-aluatul ramas dupa taiere se pastreaza la congelator,
-peste foaia de aluat din tava se intinde frumos jumatate din cantitatea de gem de prune iar deasupra se presara jumatate din miezul de nuca macinat fin si grosier,
-deasupra se asaza a doua foaie pregatita identic ca prima foaie,
-aluatul ramas dupa taiere se pastreaza si el la congelator,
-se intinde frumos deasupra restul de gem si se presara restul de nuca,
-deasupra se da pe razatoarea mare aluatul ramas si pastrat la congelator,
Raioasa de post in doua straturi reteta prajitura frageda cu nuca si gem retete deserturi si prajituri de casa,

-se da tava la cuptor pentru 50-60 minute la 200 grade celsius, pana cand prajitura se rumeneste frumos,
Raioasa de post in doua straturi reteta prajitura frageda cu nuca si gem retete deserturi si prajituri de casa,

-se lasa sa se raceasca si apoi se taie bucati la dimensiunea dorita,
-foile sunt fragede iar gemul aproape intarit ca o caramea, dar farmecul sunt bucatile de aluat crocant de deasupra,
-se poate folosi dupa preferinta gem sau magiun fara zahar, pofta buna!
Raioasa de post in doua straturi reteta prajitura frageda cu nuca si gem retete deserturi si prajituri de casa,

Raioasa de post in doua straturi reteta prajitura frageda cu nuca si gem retete deserturi si prajituri de casa,

Raioasa de post in doua straturi reteta prajitura frageda cu nuca si gem retete deserturi si prajituri de casa romanesti,

Raioasa de post in doua straturi reteta prajitura frageda cu nuca si gem retete deserturi si prajituri de casa romanesti,