12.11.2019

Cordon bleu de porc reteta

Retete Culinare Rulouri De Porc Umplute Cu Ardei Si Cascaval Reteta Cordon Bleu De Casa Traditional



Cordon bleu de porc reteta,

O reteta deosebita servita in special ca aperitiv cald sau rece, ca o gustare simpla ori sandwich, este urmatoarea reteta de cordon bleu in cazul de fata cordon bleu de porc sau snitel vienez de porc ori rulada de porc pane. Cum se face un cordon bleu vienez reusit urmareste reteta mea, urmatoarele ingrediente sunt pentru 12 snitele cordon bleu de casa. 
Cordon bleu cu cartofi prajiti reteta,

Cordon bleu reteta,

Ingrediente cordon bleu cu carne de porc 
-12 felii cotlet de porc fara os 
-12 feliute cascaval 
-2 ardei grasi galbeni (12 bastonase) 
-2 oua 
-2 linguri faina 
-4 linguri pesmet 
-1 lingurita sare 
-1 lingurita piper macinat 
-24 scobitori pentru prins rulourile 
-300ml ulei pentru prajit 

Mod de preparare cordon bleu din cotlet de porc
-feliile de cotlet de porc fara os se bat bine cu ciocanul pentru carne intre 2 folii alimentare pana cand devin foarte subtiri ca la snitele
-se condimenteza fiecare bucata de carne pe ambele parti cu sare si piper macinat, 
-cascavalul se cumpara felii sau se feliaza subtire cam de 1/3 sau 1/2 din dimensiunea carnii, 
-ardeii se spala, se curata de cotor, se taie in jumatate si apoi se portioneaza in 12 bastonase de dimensiune egala, 
-intr-un castronel se bat bine ouala, 
-faina si pesmetul se pun in 2 farfurii adanci, 
-se ia o bucata de cotlet, se asaza pe marginea cea mai lata o felie de cascaval si una de ardei, dupa care se ruleaza strans astfel incat sa nu ramana cascavalul afara, 
-la sfarsit se prind marginile cu scobitori ca sa nu se desfaca in timpul prajirii si sa nu curga cascavalul cand se topeste, 
-se procedeaza asemanator cu toate bucatile de carne iar la final vor rezulta 12 cordon-bleu
-se pune uleiul la incins intr-o tigaie, 
-se ia un rulou de carne si se da prin faina, apoi prin ou batut, iar la sfarsit prin pesmet pana cand e acoperit complet, dupa care se pune la prajit in tigaie, 
- se intoarce sa se prajeasca pe ambele parti, iar cand este usor rumenit se scoate pe un platou si se procedeaza asemanator cu toate rulourile. 
Dar incearca si cordon bleu de pui aici, sau covridog aici
Rulouri de porc umplute reteta,

Cordon bleu, un preparat culinar gustos si aspectuos, o friptura de porc servita ca schnitzel cu cartofi prajiti si castraveti murati sau cu orice altceva ne place, merge servit si cu piure de cartofi, salata de varza proaspata, gogosari murati, etc. Alte retete traditionale de mancare, retete de snitele aici, retete cu porc aici, retete de fripturi aici, pofta buna! 
Rulada de porc pane cu cartofi prajiti reteta,

Snitel vienez reteta,